Blog a gyerekek nyelvtanulásáról

Rendhagyó húsvéti üdvözlet

Lassan 16 hónapja annak, hogy létrehoztuk a NyelvBirodalmat. Ez volt az egyik első fotó, amit közzétettünk a portálon. (Bőszen olvasunk egyik kislányommal! :)) Már régóta tervezem, hogy köszönetet mondjak egyrészt a munkatársaimnak, másrészt Neked, kedves Látogatónk és Olvasónk, és most, mivel úgyis akartam Neked írni a húsvét kapcsán, megragadom az alkalmat.

Nem kívánok hosszas összefoglalót írni arról, hogy honnan indultunk és hova jutottunk el ezalatt a 16 hónap alatt. Csak néhány idézetet szeretnék megosztani Veled, amit a portálon írt hozzászólásaitok közül emeltem ki (neveket szándékosan nem írtam):


"4 és 6 éves gyermekeim nagyon szívesen tanulják az angolt dalok, mondókák és versek segítségével. Számunkra nagyon hasznos a Nyelvbirodalom! Köszönjük!"

"Köszönöm az oldal kitalálóinak ezt a honlapot!"

"Nagy öröm, hogy konkrét anyagokkal is tudjátok segíteni a mindennapokat!"

"... ezer köszönet a létrehozónak, fantasztikus az oldal. Nagyon szeretjük a gyermekeimmel."

 

"Júhéé!! végre megtanul az unokaöcsém velem együtt angolul énekelni! szupi!!!"

"Gratulálok az oldalhoz! 3 éves kislányom kedvence, sok időt töltünk itt! :)"

"a kisfiam most elsős és angol tagozatos, nagyon sokat segít nekünk a nyelvbirodalom.hu."

"Nagyon szeretjük a NyelvBirodalom.hu-t."


... és sorolhatnám tovább. Lehet, hogy nem is tudod, de ezek a szavak, mondatok nagyon sokat jelentenek számomra, számunkra. Erőt adnak, hogy tovább dolgozzunk a portálon, hiszen szükség van a munkánkra, mert a (jelenleg) több mint két és fél ezer regisztrált tag és a még több ezer "véletlenül ránk találó" érdeklődő számít ránk.

Köszönöm Neked, hogy itt vagy velünk, mert Nélküled ez a portál nem működne, és köszönöm a visszajelzéseidet, melyekkel segítesz nekünk előrébb lépni.

Szeretném megköszönni munkatársaimnak is kiváló szakmai munkájukat, kitartásukat és lelkesedésüket, akár névvel, akár név nélkül járultak hozzá a NyelvBirodalom építéséhez!

 

Ezekkel a gondolatokkal kívánok Neked

a munkatársaim nevében is

nagyon kellemes ünnepeket!

 

Kívánom, hogy meghitt családi és baráti

körben tölthesd ezt a néhány napot,

és vidám húsvéti locsolkodásban

legyen részed!

BOLDOG HÚSVÉTOT!

 2011.04.17.


(A hozzászóláshoz nem szükséges regisztrálni. Ha be vagy lépve a portálra, akkor a hozzászólás tetején a felhasználóneved fog megjelenni.)

Nem szeretnél lemaradni az újabb blogbejegyzésekről? Regisztrálj portálunkon és iratkozz fel a NyelvBirodalom hírlevélre!NyomtatásE-mail