Vége a kétségeknek - Helen Doron lerántja a leplet a gyerekangol oktatásának titkáról ÚJ KÖNYVÉBEN! (x)

Helen Doron brit nyelvész és pedagógus könyve végérvényesen eloszlatja a kétségeket, és egyértelműen rámutat a kisgyermekkori nyelvelsajátítás előnyeire. Módszerével több, mint 1 millió (!) gyermek tanult már angolul világszerte, ebből több tíz ezren Magyarországon is. A szerző most járt Magyarországon, hogy összegezze a Helen Doron módszerrel tanuló magyar gyerekek eredményeit és dedikálja könyvét.

Helen Doron könyve évtizedek óta zajló vita végére tehet pontot, hogy mikor és hogyan érdemes elkezdeni a nyelvoktatást a gyerekeknek. „A könyv megerősítést jelent azoknak a szülőknek, pedagógusoknak és gyerekekkel foglalkozó szakembereknek, akik eddig is támogatták a kisgyermekkorban való nyelvelsajátítást és utat mutathat a kétkedőknek. Érdemes azonban a nyelvoktatást hozzáértőkre bízni, hiszen mi a teljes nyelvi rendszert építjük fel, szemben a jelenleg általános gyakorlattal, ahol csak szavakat vagy mondókákat memorizáltatnak a gyerekekkel ” - mondja Kissné Hőss Klára nyelvész, a Helen Doron Early English magyarországi Master Franchisora.

„A Helen Doron Early English-sel 3 hónapos kortól oktatjuk az angol nyelvet, amikor is az angol nyelvszerkezet az anyanyelvvel párhuzamosan fejlődik ki az agyban. Mivel az angol nyelvet mind Európában, mind a világ más részein messze a legnagyobb arányban beszélik bármely más európai nyelvvel szemben, a felnövekvő generáció szempontjából elengedhetetlennek látszik az angol nyelv kisgyermekkorban való elsajátítása.” 


Dr. Kovács Judit, az ELTE TÓK docense, „A gyermek és az idegen nyelv”c. könyv szerzője, a téma neves magyar szakértője ajánlásával.

A könyv megvásárolható az Alexandra könyvesboltokban.Helen Doron dedikálja könyvét

 

 

Nyomtatás