Lehet szerethető is a gyerekek nyelvtanulása? (x)

Minél több nyelvoktató kurzus jelenik meg a piacon, annál nagyobb a kétely és a bizalmatlanság… Melyik a legjobb? Melyikben tanul a leghatékonyabban és a legkönnyebben gyerekem? Egyáltalán: kell-e, szabad-e terhelni a csemetémet…?

Jogos és fontos kérdések ezek. Ám 1990 óta létezik, 1993 óta pedig itthon is hozzáférhető a kipróbált és garantált válasz, és mint a nagyszerű megoldások mind, ez is a hétköznapi tapasztalatból ered. Ráadásul a leghitelesebbtől: egy olyan többgyermekes anyától, aki maga dolgozta ki otthon csemetéi számára a szerethető nyelvtanulás csalhatatlan módszerét.

Így született az angliai központú, de gyorsan nemzetközivé váló LCF Clubs rendszer, amely továbbfejlesztette az élményalapú, ugyanakkor kiemelkedően kommunikatív és használat-orientált nyelvoktatás rendszerét. A recept ugyanaz, mint az anyanyelv elsajátításában. Gyakorlatias beszédszituációk, játékos szó- és mondattanulás, mondókák, dalok, két- és többszemélyes játékok, sok mozgással. Nem csoda, hogy az LCF Clubs által működtetett Kids Clubokban a gyermekek nem érzik tanulásnak az idegen nyelvet: mintha otthon lennének – vidámak, kreatívak, mosolyognak, és közben gyorsan és nagy szókinccsel sajátítják el a napi élet gyakorlatiasan alkalmazható nyelvezetét.

A sokszínűség nemcsak a módszertan, az otthoni online nyelvgyakorlás és a Kids Clubban tanulható nyelvek (angol, francia, német, spanyol) terén mutatkozik meg, hanem a gyakorlatban is: a kézműveskedéssel, színjátszással is kiegészített nyári táborok örök élményt és stabil, jól használható nyelvtudást nyújtanak.

Mindez garancia arra, hogy a korai – már hat hónapos kortól egészen 14 éves korúaknak kidolgozott – és hatékony nyelvtanulás terhes-nyűgös kötelezettség helyett tartalmas, egészséges, természetes és derűs időtöltés legyen gyermekeinknek.

 

A Kids Club-hálózat magyarországi központja a szomszéd államokban és természetesen itthon is garantálja, hogy a Kids Club-tanfolyamok résztvevői ugyanazt a profi oktatási metódust és a korosztályuknak megfelelő klubcsomagot kapják. A Kids Club franchise-rendszerében garantált a képviselők, oktatók felkészítése és (tovább)képzése is: a marketing anyagokat és komplex oktatási anyagokat az LCF Clubs biztosítja. Kérje tájékoztatónkat a franchise csatlakozásról! >>>

Adja meg gyermekének az élménydús, szerethető, egyben hatékony és jól használható nyelvtanulás lehetőségét. Ha pedig kedvet érez, hogy része legyen a sikeres csapatnak, bízzon a sokéves, kipróbált módszerben - és csatlakozzon az LCF Clubshoz!

Legyen kíváncsi és tudjon meg többet a korai nyelvtanulásról! >>>

 
 
Kids Club-hálózat Magyarországon: www.vidamangol.hu
 

Tetszett a cikk? :)