Hurrá! Végre itt a nyári szünet! (x)

Ugye ismerős ez a mondat?

Azonban ami gyermekeinknek csak az önfeledt örömöt és kikapcsolódást jelenti, az nekünk, szülőknek a legtöbb esetben hosszas fejtörést okoz, hiszen mindannyian szeretnénk, ha gyermekünk a szünidő néhány hetét biztonságban és sok-sok vidámsággal töltené.

A szabadidő hasznos eltöltésére vonatkozó ajánlat akad bőven a piacon, amennyiben lehetősége van rá, mindenki kiválaszthatja a maga és gyermeke számára legmegfelelőbb tábort.


A választásnál érdemes azonban alaposan átgondolni

néhány fontos kérdést:

Mi a fő preferenciám? A gyermekem egyszerűen csak érezze jól magát a táborban vagy inkább egy speciális (nyelvi, sport, színjátszó, képességfejlesztő, stb.) tábort kiválasztva fejlődjön is az adott területen?

Mit tartalmaz az ár? Benne van-e az egész napos étkezés díja is vagy nekem kell biztosítani az élelmet a gyerekeknek? Tartalmazza–e például a kézműves foglalkozások esetében a felhasználandó anyagokat? Ha nyelvi tábort választunk, akkor csak napi 2-3 nyelvi foglalkozást tartalmaz a tábor vagy az egész napos programot átszövi az idegen nyelv használata?

  Kik foglalkoznak a gyerekekkel? Az adott területen szakképzett oktatók vagy netán kifejezetten erre a nyári munkára alkalmazott kisegítők?

  Fontos megnézni a programot is, hogy gyermekünk izgalmasnak, változatosnak találja-e, hiszen többnyire ettől is függ, hogy jól érzi-e magát majd a táborban.

 És persze ne feledkezzünk meg a tábor helyszínéről sem: Megfelelő a gyerekek igényeinek? Megoldható az épületben a gyerekek korcsoport szerinti bontása, amennyiben ez szükséges? Milyenek a közösségi terek? Biztosított a kulturált étkezési lehetőség? Van mód kültéri programokra is?

Ezekre a tényezőkre azért is érdemes odafigyelni, mert nem biztos, hogy a legalacsonyabb áron hirdetett tábor lesz számunkra valóban a legolcsóbb!Mi, az LCF Clubs-ban, nyelvoktatási filozófiánkhoz hűen évek óta olyan táborokat szervezünk, ahová a gyerekek örömmel jönnek, mert tudják, hogy mindig nagyon sok móka és vidámság vár rájuk! Legfőbb célunk, hogy táborainkban az egész napot átható idegennyelv-használat mellett a gyerekeknek számos készségét, képességét fejlesszük, és tegyük mindezt úgy, hogy a gyerekek szuper élményekkel gazdagodjanak.


Hogyan tudjuk ezt elérni és mitől másak

az LCF Kids Club táborok?


Nyelvi klubjainkhoz
hasonlóan, táboraink is alaposan kidolgozott és jól bevált programok alapján működnek immár 20 éve az ország számos pontján. A gyerekek csoportbontásban, életkoruknak és tudásszintjüknek megfelelő feladatokkal és kihívásokkal szembesülnek a tábori hét folyamán. A tanultakat mindig különböző játékos szituációkon keresztül adjuk át a gyerekeknek, amely témák nyár lévén a nyaralás körül csoportosulnak. Így próbáljuk biztosítani azon gyerekek számára is az üdülés érzését, akiknek családtagjaikkal együtt talán nincs módjuk elutazni a szünidőben.

Bármelyik táborunkat is választják, mindegyikben biztosítjuk a gyermekek számára az étkezési lehetőséget, valamint nyelvi programjainkat más izgalmas, például kézműves vagy ügyességi, mozgásos feladatokkal is igyekszünk kiegészíteni, hogy minél változatosabb és színesebb napokat tudjunk nyújtani táborozóinknak.


A gyerekek a nálunk töltött napok alatt több különböző tábortípusban vehetnek részt. 

Kids Club„All inclusive” táborainkban a nyelvi foglalkozásokat kiegészítik kézműves- és sportfoglalkozások, valamint játékos vetélkedők is. 

Kids Club „Art” kézműves angol táborunkban a folytonos idegennyelv-használat mellett elsősorban a művészeteké a főszerep, míg 

Kids Club „Drama” színjátszó táborainkat azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik szívesen szerepelnének egy angol nyelvű színdarabban, amelyben a díszleteket és a jelmezeiket is maguk készítik el. 

Felső tagozatos „Teens Club” táborosaink pedig egy igazi képzeletbeli angliai utazáson vehetnek részt a tábor ideje alatt!

          

   
 

Nyári napközis táboraink a szünidő egyik legizgalmasabb színfoltjainak számítanak az ovis és iskolás gyerekek számára egyaránt! Várjuk szeretettel Önöket is nyelvi napközis LCF Kids Club táborainkban az ország számos pontján!

Jelentkezés és bővebb tájékoztató: www.vidamtaborok.hu
 

Tetszett a cikk? :)