Helen Doron angollal, egészen a nyelvvizsgáig! (x)

 

Helen Doron angollal, egészen a nyelvvizsgáig!

      

Helen Doron nyelvész, pedagógus több évtizedes munkájának köszönhetően a világ 37 országában, köztük 22 európai országban, több mint 1 millió kisgyermek vett- és vesz részt a Helen Doron English nyelvi fejlesztési programokon. A Helen Doron Oktatási Csoport célja, hogy alapjaiban frissítse fel a gyermek és ifjúsági oktatást az egész világon. Figyelembe véve a gyermekek hatékony tanulási mechanizmusait, személyiség- és tevékenységközpontú pedagógiánkkal azt szeretnénk elérni, hogy gyermekeink minél inkább kihasználhassák még rejtett és már felszínre került képességeiket. A gyermekkori fejlődést gondoskodással, szakértelemmel, kreativitással és állandó újításokkal támogatjuk. Lépésről-lépésre felépített tananyagaink 3 hónapos kortól 19 éves korig kínálnak élményközpontú, az összes érzékszervet megmozgató izgalmas angolórákat.

A Helen Doron házban, az angol nyelv nem egy tantárgy, hanem a kommunikáció eszköze! Az a feladatunk, hogy megszerettessük a gyerekekkel az angol nyelvet, oldjuk gátlásaikat, és motiváljuk őket új ismeretek elsajátítására. Az életkori sajátosságokat figyelembe véve egymásra épülő kurzusainkon csak angolul beszélünk a gyerekekkel, így egyre biztosabb nyelvtudáshoz juttatjuk őket. 

Kihagyhatatlan angol programok gyerekeknek!

Mára már nem kérdés a korai nyelvtanulás óriási haszna. Az sem kérdés, hogy a tanulás annál hatékonyabban és eredményesebben megy végbe minél több öröm és élmény társul hozzá, ezért foglalkozásainkon a saját élményű, közvetlen tapasztalásé a főszerep. Legújabb programunk mesés angol foglalkozásokat kínál a gyerekeknek: Flupe, a vidám ugráló bojtocska, Paul, a kíváncsi 5 éves kisfiú, és Granny Fix, egy szuper nagyi kalandjainak lehetünk részesei. A 2x12 részes animációs mese DVD segítségével különböző történeteket dolgozunk fel foglalkozásainkon. „Beugrunk a mesekönyvbe és mondókákat javítunk" Granny Fix segítségével, aki csak rímekben beszél, mert a rímekkel könnyebb megjegyezni a szavakat, kifejezéseket, mondatszerkezeteket.

Egy második nyelv elsajátítását az szolgálja a leghatékonyabban, ha minden nap kapcsolatba kerülünk vele. Nem tudjuk elégszer hangsúlyozni a napi CD-hallgatás fontosságát, melyek tananyagcsomagjaink részét képezik. Az először még ismeretlenül csengő szövegek egyre ismerősebbé válnak a napi CD hallgatás és a foglalkozásainkon feldolgozott énekek, mondókák, mesék és mindennapos szituációk által. Célunk, hogy a gyerekek életkori sajátosságaiból kiindulva segítsük őket, hogy egyre bátrabban és természetesebben beszéljék az angol nyelvet. 

 

A gyerekek imádják, tegyél egy próbát! 

Gyertek el egy ingyenes bemutató órára! Keresd a hozzád legközelebb eső Helen Doron English nyelviskolát, ahol 3 hónapos kortól, 19 éves korig várjuk a gyerekeket.