“Jaj, úgy élvezem én a …” Kids Club nyári angoltáborát! :) (x)


“Jaj, úgy élvezem én a …” Kids Club nyári angoltáborát! :)

Minden bizonnyal számos szülőtársam töri velem egy időben a fejét - nyakunkon a nyári szünet, mi legyen a gyerekkel? Az iskolai nyári szünet mellett az óvodák is pár hétre bezárnak, s talán mindannyiunk tapasztalata, hogy lelkes és bevethető nagyszülők híján az összevont csoportok egy idegen óvodában nem kívánt kihívások elé állítják a szülőt és gyermekét egyaránt. Emellett pedig az a gondolat sem szívet melengető, hogy gyerme-künk egész nap otthon üljön - legrosszabb esetben a tévé és a számítógép mellett.Van erre megoldás? 

Igen, van! A Kids Club Hungary franchise-partnerei országszerte szerveznek all-inclusive fél- és egész napos, általános vagy speciális tematikájú angol nyelvi táborokat óvodás és iskoláskorú gyermekek számára. E táborokban a gyerekek nem csak biztonságos körülmények között, felnőtt felügyelettel töltenek el egy hetet, hanem angoltudásuk is számottevően bővül amellett, hogy remekül szórakoznak. A tábor díja minden ehhez szükséges anyagot, az étkezések, a frissítők és az esetleges külön programok árát is tartalmazza; ráadásul minden gyermek kap egy kedves kis meglepetést - ezért all-inclusive minden Kids Club-tábor.

A délelőtt folyamán folyamatos angol nyelvhasználat mellett járjuk körbe az utazás, a nyaralás témakörét, esetleg az indiánok, a kalózok, lovagok vagy az ősemberek világába csöppenünk - de még az is megtörténhet, hogy egy angliai kémtörténet kellős közepén találjuk magunkat! A közösen elköltött ebédet délután sport- és kézműves foglalkozások vagy éppen csapatversenyek követik, melyek során szintén lehetőség nyílik a nap folyamán elsajátított nyelvi ismeretek elmélyítésére. A tanulás hatékony és vidám voltáról pedig a záró napon, pénteken maguk a szülők is meggyőződhetnek egy rövid kis műsor keretén belül.

Ha mindez felkeltette érdeklődésüket, jelentkezzenek már most, mert a táborokban nagyon gyorsan fogynak a helyek! 

A 2016-os nyár Kids Club táborainak pontos időpontjairól és helyszíneiről a www.vidamtaborok.hu és a www.vidamangol.hu oldalakon tájékozódhat.Kids Club tábor – hogy még vidámabb legyen a nyár!

 


Tetszett a cikk? :)