LCF Clubs - Recept a sikeres üzlethez (x)

Ezekben a bizonytalan időkben ritka, hogy egy vállalkozás jó esélyeket, kulcsrakész megoldásokat biztosítson meglévő és leendő ügyfeleinek. A Magyarországon 20 éve sikerrel működő, franchise-rendszerű Kids Club (LCF Clubs Központ) nyelviskola hálózat mégis ilyen: világszerte bevált módszert kínál vállalkozóknak, nyelvtanároknak, nyelviskoláknak, tanítóknak, óvónőknek, magánóvoda- és családinapközi-vezetőknek.

- Hogy mindjárt a lényegre térjek: azért érdemes hozzánk csatlakozni, mert a mi franchise-rendszerünkben nagyobb esély van a vállalkozást sikerre vinni, mint egyedül. Hogy miért? Egyrészt több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalat áll mögöttünk. Másrészt a világ számos országában kipróbált és bevált módszertan biztosítja az eredményességet. A csatlakozással partnereink egy jól működő rendszer részeivé válhatnak. Nemcsak kulcsrakész megoldást biztosítunk számukra, hanem egy nemzetközileg sikeres, hatékony és komplex nyelvoktatási módszert és egy ismert márkanevet is. Mindemellett útmutatást és támogatást nyújtunk a tanfolyamok szervezéséhez és vezetéséhez is – mondja Jamrik Márta, az angliai központú rendszer magyarországi ügyvezető igazgatója. Márta tapasztalatból tudja, mennyi hasznot jelent, hogy a franchise-partnerek Magyarországon egyedülálló módon akár 4 nyelven (angol, francia, spanyol és német) is szervezhetnek tanfolyamokat a kisgyermekek számára. Hozzáférhetnek a világszerte rendkívül népszerű innovatív online-játéktárhoz is – ennek segítségével a gyerekek otthon is minden nap találkozhatnak az angol, francia, és spanyol nyelvvel. – Nyelviskoláink hatékonysága és népszerűsége arra épül, hogy kiemelt szerepet kap a közösségi jelleg, és hogy klubjainkban többet nyújtunk, mint egy szimpla nyelvtanfolyam. Franchise-partnereink az LCF Kids Club nyelviskolákban az évközi nyelvtanfolyamok mellett nyári táborokat, karácsonyi és húsvéti szünidei tanfolyamokat, színjátszást és mozgásos angol foglalkozásokat is szervezhetnek idegen nyelven a gyerekek számára.

Hazánk egyik első gyermeknyelvoktató franchise-rendszerének, Az LCF Kids Clubnak az a titka, hogy könnyen átlátható, egymásra épülő tananyaggal, élményszerű módszertannal oktatja már 6 hónapos kortól a gyerekeket, és ehhez módszertani és marketing képzést, percről percre kidolgozott tanári kézikönyveket és színes, egyedi szemléltető anyagokat biztosít. - A személyes atmoszférát erősíti, hogy az LCF Clubsnál coaching típusú vezetési szemlélet uralkodik. Így franchise-képviselőink bármikor kérhetik a támogatásunkat, és hatékonyságuk növelése érdekében igénybe vehetnek business coaching üléseket. Jamrik Márta kiemeli azt is, hogy emellett folytonos személyes és online támogatást nyújtanak, és évente több alkalommal rendeznek workshopokat, tematikus képzéseket.

No és a jövedelmezőség?
- Egy üzletnél természetesen elengedhetetlen, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét anyagilag is! Meggyőződésünk és tapasztaljuk, hogy a tanfolyamok szervezésével és vezetésével folyamatos, magas szintű kereseti lehetőséghez jutnak franchise partnereink!

A bizonytalan idők egy legendás üzleti tapasztalata, hogy aki jó receptet tud, haladéktalanul cselekedjen. Mi adjuk a receptet, Önnek csak lépnie kell! Javasoljuk, töltse ki adatlapunkat és kérje munkatársunk tájékoztatóját! Ez semmibe sem kerül, ám kulcsot adhat Önnek egy eredményes vállalkozás beindításához!

 

 

Tetszett a cikk? :)