Médiaajánlat

A NyelvBirodalom.hu egy dinamikusan fejlődő információs és közösségi portál, mely a gyermeknyelvoktatás témájára specializálódott.

Látogatóink túlnyomó többségét azok a kisgyermekes szülők teszik ki, akik fontosnak tartják, hogy gyermekeik idegen nyelvet tanuljanak, és ennek érdekében készek tenni is. Egy másik jelentős csoportot képviselnek azok a nyelvtanárok és pedagógusok, akik gyerekek nyelvoktatásával vagy idegen nyelvi nevelésével foglalkoznak, és információt illetve segédanyagot keresnek portálunkon.

A NyelvBirodalom.hu látogatottságát keresőoptimalizálással, közösségi oldalakon való részvétellel, linkajánló oldalakon való megjelenéssel, partnerekkel való együttműködéssel, hírlevélküldéssel folyamatosan növeljük.

Portálunkon négyféle hírlevélre iratkozhatnak fel a (regisztrált) látogatók. A regisztrációt letölthető ingyenes segédanyagokkal ösztönözzük.
 

Hirdetési felületek áttekintése és DÍJTÁBLÁZAT >>>

Megrendelőlap >>>

Általános Szerződési Feltételek >>>

 

Hogyan tudsz hirdetni a NyelvBirodalomban?

  1. A kitöltött Megrendelőlapot a hirdetési anyaggal együtt küldd el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
  2. Várd meg, amíg visszaigazoljuk a rendelésedet.
  3. Utald át a díjat a bankszámlánkra: 10700574-56130832-51100005 (CIB Bank)
  4. A beérkezett összegről elküldjük Neked a számlát.
  5. Hirdetésed megjelenik a kívánt időponttól.

Ha igényled, elkészítjük banneredet vagy megírjuk PR-cikkedet is (egyedi megállapodás alapján). Ha kérdésed van, vagy más módon szeretnél velünk együttműködni, akkor is írj nekünk bátran! Várjuk jelentkezésedet: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

NyomtatásE-mail