ANGOL

Angolozzunk!
Ezt a rovatunkat azoknak a szülőknek szánjuk, akik szeretnének angolul is foglalkozni otthon csemetéjükkel. Rendszeresen közzéteszünk új bejegyzéseket, tanácsokat adunk, és játékos feladatokat mutatunk be. Mindamellett nyelvtanárok is meríthetnek ötleteket belőlük. Profilodban beállíthatod, hogy Angolozzunk! című rovatunk minden új bejegyzése egyenesen a postaládádba érkezzen.

Angol gyerekdalok
Összegyűjtöttük Neked az ismertebb angol gyerekdalokat, melyeket a játékos nyelvtanulás során kiválóan lehet alkalmazni. Videón is megnézhetitek illetve meghallgathatjátok őket. A dalok sorát folyamatosan bővítjük. 

Angol mesefilmek
Angol nyelvű mesefilmet keresel nyelvgyakorlás céljából? Nézz szét a kínálatunkban!

NÉMET

Németezzünk!
Ha szeretnéd kisgyermekedet otthon németre tanítani, akkor jó helyen jársz. Ezt a rovatot Neked szántuk. Rendszeresen közzéteszünk új bejegyzéseket, tanácsokat adunk, és játékos feladatokat mutatunk be. Mindamellett nyelvtanárok is meríthetnek ötleteket belőlük. Profilodban beállíthatod, hogy Németezzünk! című rovatunk minden új bejegyzése egyenesen a postaládádba érkezzen.

Német gyerekdalok
Összegyűjtöttük Neked az ismertebb német gyerekdalok szövegeit. A legtöbbet videón is meg tudod nézni illetve hallgatni. A dalok sorát folyamatosan bővítjük.

Német mesefilmek
Német nyelvű mesefilmet keresel nyelvgyakorlás céljából? Nézz szét a kínálatunkban!
 

FRANCIA

Francia kuckó
Ha szeretnéd kisgyermekedet otthon franciára tanítani, akkor jó helyen jársz. Ezt a rovatot Neked szántuk. Rendszeresen közzéteszünk új bejegyzéseket, tanácsokat adunk, és játékos feladatokat mutatunk be. Mindamellett nyelvtanárok is meríthetnek ötleteket belőlük. Profilodban beállíthatod, hogy Francia kuckó című rovatunk minden új bejegyzése egyenesen a postaládádba érkezzen.

Francia gyerekdalok
Népszerű francia gyerekdalokat gyűjtünk össze Neked, melyeket fel tudsz használni a játékos nyelvelsajátítás során. Videón is meg tudod nézni illetve hallgatni. A dalok sorát folyamatosan bővítjük.

VEGYES

Online nyelvgyakorlás
Az itt található linkeket, játékos feladatokat ajánljuk nyelvgyakorlás céljából - nem csak gyerekeknek.

Letölthető segédanyag
Szülőknek és tanároknak szeretnénk segíteni az itt található letölthető feladatokkal és játékokkal. Ezeket csak regisztrált felhasználóink tekinthetik meg. Kérjük
regisztrálj!
 

Vissza a főoldalra

NyomtatásE-mail