LCF Clubs - Recept a sikeres nyelviskolához (x)


Kedvezményes csatlakozási lehetőség a Nyelvbirodalom olvasói számára! 

Ezekben a bizonytalan időkben ritka, hogy egy vállalkozás jó esélyeket, kulcsrakész megoldásokat biztosítson meglévő és leendő ügyfeleinek. A Magyarországon 1993 óta sikerrel működő, franchise-rendszerű LCF Kids Club nyelviskola hálózat mégis ilyen: világszerte bevált módszert kínál vállalkozóknak, nyelvtanároknak, nyelviskoláknak, tanítóknak, óvónőknek, magánóvoda- és családinapközi-vezetőknek.

Csatlakozzon a Kids Club
rendszeréhez és hozza létre saját
nyelviskoláját lakhelyén!- Hogy mindjárt a lényegre térjek: azért érdemes hozzánk csatlakozni, mert a mi franchise-rendszerünkben nagyobb esély van a vállalkozást sikerre vinni, mint egyedül. Hogy miért? Egyrészt több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalat áll mögöttünk. Másrészt a világ számos országában kipróbált és bevált módszertan biztosítja az eredményességet. A csatlakozással partnereink egy jól működő rendszer részeivé válhatnak. Nemcsak kulcsrakész megoldást biztosítunk számukra, hanem egy nemzetközileg sikeres, hatékony és komplex nyelvoktatási módszert és egy ismert márkanevet is. Mindemellett útmutatást és támogatást nyújtunk a tanfolyamok szervezéséhez és vezetéséhez is – mondja Jamrik Márta, az angliai központú rendszer magyarországi ügyvezető igazgatója. Márta tapasztalatból tudja, mennyi hasznot jelent, hogy a franchise-partnerek Magyarországon egyedülálló módon akár 4 nyelven (angol, francia, spanyol és német) is szervezhetnek tanfolyamokat a kisgyermekek számára. Hozzáférhetnek a világszerte rendkívül népszerű innovatív online-játéktárhoz is – ennek segítségével a gyerekek otthon is minden nap találkozhatnak az angol, francia, és spanyol nyelvvel.

Nyelviskoláink hatékonysága és népszerűsége arra épül, hogy kiemelt szerepet kap a közösségi jelleg, és hogy klubjainkban többet nyújtunk, mint egy szimpla nyelvtanfolyam. Franchise-partnereink az LCF Kids Club nyelviskolákban az évközi nyelvtanfolyamok mellett nyári táborokat, karácsonyi és húsvéti szünidei tanfolyamokat, színjátszást és mozgásos angol foglalkozásokat is szervezhetnek idegen nyelven  gyerekek számára.

 
„Amikor 2009-ben egy nyelvoktatási kiállításon rátaláltunk az LCF CLUBS-ra, már régóta kerestük azt a lehetőséget, amivel a  nálunk akkor több mint egy évtizede  működő felnőttoktatáshoz hasonló, színvonalas nyelvoktatást kínálhatnánk a gyerekeknek is.

Az LCF CLUBS által kínált oktatási program az első pillanatban lenyűgözött és meggyőzött minket. Komoly nemzetközi háttérrel rendelkezik, folyamatos a tananyagok fejlesztése és a tanárok továbbképzése, komplett szintrendszerben kínálják a különböző életkorú és tudásszintű gyerekeknek ideális tanfolyamokat, nagyon sok háttértámogatást nyújtanak franchise partnereiknek a napi adminisztrációtól kezdve a marketingen át a szakmai segítségnyújtásig – egyszóval minden téren!

5 év tapasztalata alapján bátran mondhatjuk, hogy a folyamatos újításoknak és fejlesztéseknek köszönhetően évről évre egyre színvonalasabb, komplexebb szolgáltatást tudunk nyújtani a hozzánk érkező szülőknek és gyerekeknek.”

Szloboda Anikó
www.ujpestinyelviskola.kidsclubs.hu


Hazánk egyik első gyermeknyelvoktató franchise-rendszerének, az LCF Kids Clubnak az a titka, hogy könnyen átlátható, egymásra épülő tananyaggal, élményszerű módszertannal oktatja már 6 hónapos kortól a gyerekeket, és ehhez módszertani és marketing képzést, percről percre kidolgozott tanári kézikönyveket és színes, egyedi szemléltető anyagokat biztosít. - A személyes atmoszférát erősíti, hogy az LCF Clubsnál coaching típusú vezetési szemlélet uralkodik. Így franchise-képviselőink bármikor kérhetik a támogatásunkat, és hatékonyságuk növelése érdekében igénybe vehetnek business coaching üléseket. Jamrik Márta kiemeli azt is, hogy emellett folytonos személyes és online támogatást nyújtanak, és évente több alkalommal rendeznek workshopokat, tematikus képzéseket.


No és a jövedelmezőség?

- Egy üzletnél természetesen elengedhetetlen, hogy a befektetett munka meghozza a gyümölcsét anyagilag is! Meggyőződésünk és tapasztaljuk, hogy a tanfolyamok szervezésével és vezetésével folyamatos, magas szintű kereseti lehetőséghez jutnak franchise partnereink!„A franchise rendszerben működés kiemel a többi kerületi nyelviskola és nyelvoktató közül. Budapest XVII. kerületében 2008. óta folyamatosan bővülve működnek a klubok, így egyre többen ismerik már a Kids Clubot. Minden évben van újdonságunk, sok új klubtagunk, de a hűséges és „régi” klubtagok is ragaszkodnak hozzánk. Szoros és jó viszonyban vagyunk több iskolával és óvodával ill. a kerületi művelődési házakkal, mely az LCF Clubs franchise rendszer nyújtotta lehetőségeknek is köszönhető mint az igényes reklám- és oktatási anyagok, a klubvezető tanárok képzése, az  országos háttér és a több évtizedes nemzetközi tapasztalat. Több szülő a személyes kapcsolatot és a családias légkört emeli ki pozitívumként, mely a klubrendszerű oktatásnak köszönhető.„

Tóthné Csohány Katalin
www.bp17.kidsclubs.huA bizonytalan idők egy legendás üzleti tapasztalata, hogy aki jó receptet tud, haladéktalanul cselekedjen. Mi adjuk a receptet, Önnek csak lépnie kell! Javasoljuk, töltse ki adatlapunkat (www.vidamangol.hu) és kérje munkatársunk tájékoztatóját! Ez semmibe sem kerül, ám kulcsot adhat Önnek egy eredményes vállalkozás beindításához!

 

Tetszett a cikk? :)